Opis

Jastuk Neck comf povećava udobnost tijekom obavljanja svakodnevnih obaveza, jer je mekan i nudi dodatnu potporu za vrat. Njegova posebna troslojna struktura prilagođava se položaju glave i pruža potporu u svim položajima za opuštenije držanje. Na ovaj način možemo satima sjedjeti u ispravnom položaju, a da se ne osjećamo nelagodno.

Niska visina ekrana na poslu može uzrokovati bol u gornjem dijelu leđa i vratu. Zbog iskrivljenog i prisilnog držanja mišići u vratu postaju tvrdi što uzrokuje nelagodu i bol, a može imati i dugoročne posljedice. Jastuk Neck comf pruža dodatnu potporu i glavu stavlja u ispravniji položaj. Tako se oslobađaju mišići vrata i uklanja neugodna bol u vratu.

Sve više vremena provodimo u sjedećem položaju, pa je pravilno držanje itekako važno za dobrobit tijela. Jastuk potiče ravno i uspravno držanje tijekom sjedjenja, povećava cirkulaciju krvi i energije u vašem tijelu, što će imati pozitivan učinak na vašu dobrobit i život. Imat ćete više energije, bolje ćete se osjećati i poboljšat ćete svoje zdravlje.