Opis

Unikatan Dizajn

Vreća pruža izvrsnu potporu gornjem dijelu leđa i vrata, pružajući optimalnu udobnost. Vrlo je pogodna za sve koji volite bilo gdje i bilo kada legnuti i opustiti se uz dobru knjigu, dobro društvo, pecanje ili jednostavno samo uživati u trenutku! Također će biti uzbuđeni i vaši najmlađi jer vreća može služiti i kao izvrsno igralište.

 

Debela, Izdržljiva, Udobna

Višeslojni debeli, izdržljivi i lagani materijali će vam pružiti prozračan i mekan osjećaj dok odmarate.
Jednostavna za čišćenje, vodootporna i može se koristiti tako na travi, pijesku, kamenitim područjima, kao i pored ili u bazenu.

 

 

Jednostavna Za Upotrebu

Air couch vreća uz inovativan sistem napuhavanja bez upotrebe zračnih pumpi, beskompromisno osigurava trenutke relaksacije. Za napuhavanje je dovoljno otvoriti vrh vreće te laganim pokretima ispuniti vreću sa zrakom. Kada je unutrašnjost ispunjena zrakom, uz pomoć pripadajuće kopče vreća se zatvara te tako sprječava prodiranje zraka. Uz pripadajuću torbu i lako sastavljanje, vreća je idealna za korištenje prilikom glazbenih festivala, kampiranja, roštiljanja, odlaska na plažu, uživanja na vrtu, gledanju utakmica a čak i dok čekate u zračnoj luci. Uz malo mašte, dimenzije upotrebe vreće na napuhavanje nemaju granica!