Chat with us, powered by LiveChat

Prijenosna Blender Boca

Obojite svoj dan sa zdravim pićem!

599kn 179kn

UŠTEDA -70%

100% sigurna kupovina s mogućnošću povrata bez pitanja.

Značajke proizvoda

Značajke proizvoda

PRIJENOSNOST

Zamisli da možeš bez elektrike izmiksati zdrav i svjež napitak bilo gdje, bilo kada. Budući da je možeš uvijek držati kod sebe, s najjačom ...Prijenosnom Blender bocom to je sasvim moguće. Ne služi samo kao Blender nego i kao boca tako da možeš uživati u zdravom napitku ili obroku kad hoćeš – ne samo kod kuće. Puni se jednostavno putem USB ulaza a jedna baterija izdrži do 12 napitaka.

blender_led

SNAGA

Radi se o najjačem Blenderu koji sa svojim 6 ultra oštrim nehrđajućim oštricama, jakim motorom i izdržljivom baterijom ...izmiksa sve tvoje omiljene sastojke. Može izmiksati različito voće, povrće, orašaste plodove pa čak i led.

ČIŠĆENJE

Čišćenje je potpuno jednostavno jer se očisti sam. Nikada više nećeš trebati čistiti Blender jer u njega jednostavno uliješ vodu i uključiš ...ga. Blender će stvoriti vrtlog koji će za nekoliko sekundi oprati ostatke napitka i biti spreman za ponovnu uporabu.

KORISNOST

S Prijenosnom Blender bocom možeš pripremiti bilo koji napitak i time poboljšati kvalitetu svoje ishrane. Umjesto obroka možeš ...pripremiti Smoothie, proteinski napitak poslije treninga, zdrav vitaminski sok ili čak koktel. Budući da Blender nije veći od obične boce njegova veličina idealna je za put. Zbog ugrađene petlje je lagano možeš nositi u ruci.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

BLENDER

Sa svojim jakim 3,6V električnim motorom zarotira svojih 6 nehrđajućih oštrica brzinom 22.000 okretaja u minuti.

BATERIJA

2000mAh baterija omogućuje pripremu 10 – 12 napitaka. Vrlo jednostavno punjenje putem USB ulaza. Blenderu treba otprilike 2 sata punjenja da se napuni do kraja.

DESIGN

Tehnički usavršen s elegantnim dizajnom i od »BPA free« plastike, potvrđen je od strane Ministarstva zdravlja i zdravstvene inspekcije za sigurnu i zdravu upotrebu. Dizajn je pogodne veličine po standardnim mjerama za upotrebu na putu i držače u autima. S ugrađenom petljom za lakše nošenje u ruci ili torbi.

SIGURNOST

S ugrađenim elektronskim osiguračem koji sprječava motoru da se uključi ako boca nije zatvorena do kraja. Osigurač također sprječava motoru da pregori ili da se vrti predugo ako je Blender prazan.

Prijenosna Blender Boca

TOP IZBOR
1x 179kn/kos 2x 143kn/kos 3x 125kn/kos

Proizvod 1

  • Boja
Ocena 4,9 / 5
4.8/5

POŽURI S KUPNJOM

Samo još

20

komada!

Min
Sek